Stiri

 FMC Corporation finalizează achiziția Cheminova A/S

21 April 2015

FMC Corporation a anuntat ca a finalizat închiderea achiziționării Cheminova A/S.


Găsi mai multe articole din arhiva de știri

Despre CHEMINOVA

 

CHEMINOVA A/S DANEMARCA este o companie de prim rang în rândul producătorilor mondiali de produse de protecţie a plantelor și îngrășăminte foliare de calitate ridicată, cu filialele sale amplasate în 23 de state și direct reprezentată în peste 30 de state din lumea întreagă.

 

 

2013 a fost anul în care am sărbătorit împlinirea a 75 de ani de la punerea bazelor şi înfiinţarea companiei CHEMINOVA A/S DANEMARCA. Aceasta a ajuns să fie tot ceea ce înseamnă ea astăzi - o organizaţie puternică, stabilă, de perspectivă şi cu obiective clare orientate spre succes.

Cautare produselor

Vezi toate produsele >>

Culturilor
Substantă activă
Produse

Dorim tuturor celor implicaţi în agricultură un sezon agricol de succes !

 

Produsele oferite de CHEMINOVA corespund perfect bunei practici agricole în vederea obţinerii unor producţii mari şi de calitate. Dorinţa legată de obţinerea unor recolte mai mari este caracteristică fermierilor ambiţioşi și profesioniştilor din domeniul agriculturii.

 

Pentru ţări precum România, în care agricultura este un sector prioritar al economiei, recoltele mari reprezintă garanţie pentru creșterea și prosperitatea economico-financiară. Elementele care concură la obţinerea recoltelor ridicate reprezintă un complex de factori intercorelaţi, începând cu rotaţia corectă a culturilor, prelucrarea de calitate a solului, selectarea seminţelor potrivite, trecând prin toate tratamentele până la strângerea recoltei fără pierderi și prelucrarea ulterioară a miriştilor.

 

CHEMINOVA Bulgaria & Romania

Reprezentarea comerciala de Cheminova Bulgaria și România EOOD în România


Regina Elisabeta Blvd., Nr. 7-9
Floor 2, Sector 3
030016 - Bucharest, Romania


Tel.: (+4021) 311 20 92
Fax: (+4021) 315 34 34

office.romania@cheminova.com

Our values

 

Atingem obiectivele ambițioase.

Suntem inovatori.

Decidem și acționăm.

Recunoaştem rezultatele.

Suntem buni cetăţeni corporativi

 

We support Global Compact