You are here: Home / Culturi

Culturi - soluții tehnologice

 

Folosind combinaţii diverse cu produsele noastre, am obţinut rezultate remarcabile şi constante. Ceea ce vă vom prezenta în paginile următoare reprezintă alăturarea rigurozităţii oamenilor de ştiinţă şi practica reală de zi cu zi a fermierilor. Recomandările noastre au ca suport real, profitul în bani realizat de cei care trăiesc din vânzarea producţiei agricole.

 

Produsele oferite de FMC corespund perfect bunei practici agricole în vederea obţinerii unor producţii mari şi de calitate. Dorinţa legată de obţinerea unor recolte mai mari este caracteristică fermierilor ambiţioşi și profesioniştilor din domeniul agriculturii. Pentru ţări precum România, în care agricultura este un sector prioritar al economiei, recoltele mari reprezintă garanţie pentru creșterea și prosperitatea economico-financiară. Elementele care concură la obţinerea recoltelor ridicate reprezintă un complex de factori intercorelaţi, începând cu rotaţia corectă a culturilor, prelucrarea de calitate a solului, selectarea seminţelor potrivite, trecând prin toate tratamentele până la strângerea recoltei fără pierderi și prelucrarea ulterioară a miriştilor.

 

Protecţia şi nutriţia plantelor, folosind substanţe aplicate în perioada de vegetaţie, sunt indispensabile complexului de factori menţionat mai sus. Realizarea acestora în timp util, cu exactitate și calitate corespunzătoare vă vor garanta recolte stabile și de bună calitate. Recoltele ridicate reprezintă arma ideală a fermierului în orice situaţie de piaţă.

 

 

pdf FMC Catalog produse 2020 Romania.pdf (15.3 MB)

 

 

 

 

 

 

pdf FMC Catalog produse 2020 Republica Moldova.pdf (11.1 MB)

Accept cookies

This website uses cookies to track statistics and user behaviour.

FMC AGRO OPERATIONAL ROMANIA SRL

 

Șoseaua București-Ploiești nr 42-44, Baneasa Business and Technology Park

Cladirea A, Aripa A2, etajul 1, București, cod postal 013696

 

fmcagroromania@fmc.com

 


 

Tel.: +4031 630 61 34
Fax: +4037 409 42 05