You are here: Home / Stiri / Tehnologia FMC pentru controlul bolilor, dăunătorilor și buruienilor din cultura de cereale

Tehnologia FMC pentru controlul bolilor, dăunătorilor și buruienilor din cultura de cereale

 

Obţinerea unor culturi eficiente din punct de vedere economic, cu atingerea potenţialului optim biologic al soiurilor de cereale, nu poate fi astăzi concepută fără un control integrat al bolilor, dăunătorilor şi fără o combatere eficientă a buruienilor. În această ordine de idei, materialul de faţă îşi propune să devină un scurt ghid de recunoaştere, prevenire şi combatere a acestor factori restrictivi, să fie un instrument uşor şi accesibil la îndemâna fermierului.

Recunoaşterea bolilor cerealelor încă de la primele simptome, înţelegerea modului cum acestea atacă plantele şi nu în ultimul rând ciclul biologic de care acestea au nevoie pentru a-şi desăvârşi activitatea patogenă, este primul pas în lupta integrată împotriva bolilor la cereale. Mai mult decât atât Compania FMC vine în întâmpinarea fermierului nu numai cu identificarea problemelor din cultura de cereale, ci oferă şi soluţii de prevenire, control şi combatere integrată a acestora.

Tehnologia integrată oferită de către FMC pentru cerealele păioase este una extrem de eficientă şi de flexibilă. Aceasta poate fi modulată şi adaptată la o diversitate mare de situaţii care pot apărea în culturi pe parcursul dezvoltării acestora, de la însămânţare şi până la recoltare.

 

 

 

Tehnologia FMC pentru cereale paioase

 

 

pdf Tehnologia FMC pentru cereale păioase 2018.pdf (4.9 MB)

FMC AGRO OPERATIONAL ROMANIA SRL

 

Piata Montreal nr 10, intrarea F,
etaj 1, Sector 1
011469 - Bucuresti, Romania

 

fmcagroromania@fmc.com

 


 

Tel.: +4031 630 61 34
Fax: +4037 409 42 05